Ingrediente:
1 kg mușchi de porc
2 gogoșari
1 ceapă
70 g ghimbir
1 ou
2 linguri pesmet
1 legătură pătrunjel
40 ml ulei
1 linguriță rasă cimbru uscat
sare
piper
Mod de preparare:
Spălați bine carnea, o curățați de pielițe și tendoane și o ștergeți bine cu prosoape absorbante de bucătărie.
Cu un cuțit cu lamă subțire tăiați în mușchiul de porc astfel încât să faceți un buzunar prin centrul acestuia.
Ungeți carnea cu ulei și presărați-o cu cimbru, sare și piper.
Curățați gogoșarii de cotoare și semințe, spălați-i și tăiați-i în fâșii.
Dați ghimbirul pe răzătoarea mică.
Încingeți într-o tigaie uleiul rămas și căliți fâșiile de gogoșari împreună cu ceapa curățată, spălată și tocată julienne.
După 10 minute adăugați ghim-birul, potriviți de sare și piper și luați tigaia de pe foc.
După ce s-a răcit puțin, puneți oul și amestecați bine.
Umpleți mușchiul cu acest amestec și puneți-l într-o tavă pe hârtie de copt.
Coaceți rulada la foc potrivit circa 60 de minute, lăiați-o în felii de circa 2 cm și serviți-o caldă cu o garnitură la alegere
POFTĂ BUNĂ !!!