Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Gastronomie » Bucataria internationala » GASTRONOMIE/File arăbesc

GASTRONOMIE/File arăbesc

GASTRONOMIE/File arăbesc

Ingrediente:
1 kg file pui, 1/4 kg cașcaval, 200 g măsline, pesmet

Mod de preparare
Se iau de pe pieptul de pasăre bucățile de carne tăiate în lungime, fleici, și se introduce în interiorul fiecărei fleici puțin cașcaval și măsline tăiate bucăți, după care se rulează într-o folie de aluminiu. Se pun fleicile, învelite, în apa care clocotește, timp de 15 minute, după care se scot și se lasă să se răcească timp de 10 minute. Se dau prin ou bătut, prin pesmet uscat și se pun în ulei la prăjit.

Mod de servire
Se servește cu cartofi prăjiți. Poftă bună!

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus