Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Gastronomie » Bucataria internationala » GASTRONOMIE/Pui cu legume în stil elvețian

GASTRONOMIE/Pui cu legume în stil elvețian

GASTRONOMIE/Pui cu legume în stil elvețian

Ingrediente: 1 morcov, 1/2 praz, 1 ceapă, 6oo g carne pui (tăiate bucățele), 1 lingură unt sau ulei, 1 cubuleț Knorr (pentru supe), 1 dl vin alb, 2 dl apă, 4 linguri smântână (frișcă).

Mod de preparare: bucățile de carne de pui se prăjesc în unt. Se adaugă cubulețul de Knorr (concentrat de supă), vinul și apa. Se amestecă bine și se lasă la foc mic aproximativ 8 minute, acoperit. La sfârșit, se adaugă smântâna. Legumele (separat) se înăbușă în puțină apă. Carnea se acoperă cu legumele.

Mod de servire: Se servește cu orez sau paste. Poftă bună!

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus