Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Gastronomie » Bucataria internationala » GASTRONOMIE/Salată mexicană

GASTRONOMIE/Salată mexicană

GASTRONOMIE/Salată mexicană

Ingrediente:
300 g mazăre fiartă, 200 g porumb fiert, 200 g fasole roșie fiartă, ton în ulei – 3 conserve de 100 g, maioneză, o lămâie, sare, piper, chipsuri de cartofi cu sare, 2 ouă fierte, 12 buc. măsline verzi cu anchoa.

Mod de preparare:
Se scurg foarte bine legumele fierte și tonul și se amestecă într-un castron adânc. Se adaugă maioneză, suc de lămâie, sare și piper după gust. Se acoperă cu maioneză și se ornează cu chipsuri de jur împrejur, cu ouăle tăiate în 4 și cu măslinele în mijloc.

Mod de servire
Se servește cu vin alb foarte rece. Poftă bună!

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus