Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Sanrio Surprises – Hello Kitty soseste în Timisoara

Sanrio Surprises – Hello Kitty soseste în Timisoara

Vineri, 28 februarie, la ora 10, se deschide magazinul Sanrio Surprises, magazin dedicat renumitului brand Hello Kitty. Plasat în interiorul centrului comercial Iulius Mall Timişoara, la etajul 1, lângă Zona Copiilor, noul magazin Sanrio Surprises, parte integrantă din franciza Sanrio, vă întâmpină cu o gamă variată de produse, de la haine şi accesorii, până la parfumuri, rechizite şcolare, produse de îngrijire corporală şi jucării, create atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Sistemul de expunere a categoriilor de produse şi designul adaptat identităţii vizuale Hello Kitty direcţionează unitar înspre un unic obiectiv: o experienţă de cumpărare memorabilă. În accentuarea acesteia intră, de asemenea, şi profesionalismul asistentelor de vânzare şi serviciile de înaltă calitate pe care le oferim.

Prin magazinul Sanrio Surprises, singurul importator pe piaţa timişoreană a brandului Hello Kitty, ne propunem să satisfacem clienţii cu un raport excepţional calitate-preţ, produse şi servicii în exclusivitate, diverse programe de loializare şi numeroase surprize special create pentru aceştia.

Inaugurarea brandului Hello Kitty este marcată şi de o campanie amplă de promovare prin diverse medii, outdoor şi indoor, cât şi de numeroase acţiuni de marketing ce urmează a fi demarate, ocazie cu care vă invităm în magazinul Sanrio Surprises pentru a vă delecta alături de noi de minunate experienţe, marca Hello Kitty.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus