Te afli aici: Acasa » TOP » Egipt, mai accesibil ca niciodata banatenilor

Egipt, mai accesibil ca niciodata banatenilor

Turiştii din zona vestică a ţării s-au remarcat întotdeauna printr-o mai mare deschidere faţă de experienţe noi şi entuziasm în ceea ce priveşte ofertele turistice.

Pentru a le încuraja spiritul de aventură, Tez Tour le oferă ca alternativă pentru vacanţa din acest sezon o destinaţie unde se poate face şi plajă pe parcursul Sărbătorilor de Iarnă. Astfel, cei care vor dori să descopere sau să redescopere valenţele acestei destinaţii, confortul, căldura, istoria, cultura Egiptului, vor avea la dispoziţie curse directe Timişoara – Hurghada în datele de 30 decembrie 2012 şi 6 ianuarie 2013, pentru a le face mai uşoară şi mai rapidă deplasarea.

„Turiştii din această regiune a ţării se remarcă prin deschidere faţă de noi destinaţii şi culturi, un apetit constat pentru călătorii şi explorare şi prin standardele ridicate în ceea ce priveşte calitatea serviciilor. Una dintre destinaţiile preferate ale bănăţenilor este Turcia, în special Antalya, cea mai populară destinaţie din această zonă. De aceea am dorit ca turiştii din vestul ţării să beneficieze de curse directe în Egipt la preţuri speciale, pentru a le face mai accesibilă această regiune la un nivel maxim de confort al călătoriei”, spune Farid Rahmanov, Directorul General Tez Tour România.

Compania aeriană care va opera cursele este Carpatair iar serviciile la sol sunt oferite, aşa cum clienţii Tez din această zonă s-au obişnuit, de biroul Tez Tour local.

Orarul de zbor este foarte convenabil, plecarea din Timişoara fiind la ora 13:30, iar la retur avionul pleacă din Hurghada la 18:00. Zborul durează aproximativ 3 ore.

Oferta de hoteluri este la fel de largă ca şi cea pentru plecările din Bucureşti, turiştii putând alege hoteluri de la 3* la 5* deluxe în toate staţiunile adiacente Hurghadei: El Gouna, Hurghada, Sahl Hasheesh, Makadi Bay, Soma Bay, Safaga, Marsa Alam, în total peste 200 de hoteluri. Preţurile încep de la 534 euro/persoană, sejur de 7 nopţi cu toate taxele incluse.

De asemenea, la sol turiştii pot alege dintr-o ofertă foarte largă de excursii opţionale, Hurghada fiind locul ideal de plecare pentru a vizita Luxorul, Valea Regilor, Valea Reginelor, templul lui Hatshepsut, Cairo cu Piramidele şi Sfinxul sau templul de la Aswan.

Pentru a uşura accesul la aceste curse Tez Tour pune la dispoziţia turiştilor din Arad un shuttle bus gratuit care îi va prelua din Arad pentru a-i aduce la aeroportul din Timisoara şi, de asemenea, la retur, îi va prelua de la aeroport şi transporta catre Arad.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus