Te afli aici: Acasa » TOP » J’Info Travel Party – 23 de ani de J’Info Tours

J’Info Travel Party – 23 de ani de J’Info Tours


Joi 30 mai 2013, alaturi de invitati speciali precum Roxana Iliescu sau Mbela Nzuzi, clienti si prieteni, J’Info Tours a sarbatorit, la Casa de Lago din Snagov, 23 de ani de existanta pe piata romaneasca. J’Info Tours a fost creata de Carmen si Aurel Pavel in mai 1990, fiind printre primele firme private de turism in Romania.

„Astazi am implinit 23 de ani! Glumesc. Astazi se implinesc 23 de ani de cand am infiintat firma J’Info Tours. Firma care in momentul de fata este singura agentie de turism din Romania care si-a pastrat statulul si forma de la infiintarea ei, mai exact din 1990. Nu este usor sa sustii activitatea unei firme pe o durata atat de lunga si mai ales intr-un domeniu precum turismul, care cunoaste de la an la an si de la generatie la generatie, sufera si cunoaste schimbari majore. Ne bucuram ca am ajuns pana aici, ne dorim sa ajungem cat mai departe si sarbatorim in fiecare an, alaturi de clienti fideli si prieteni, existenta agentiei si a tour-operatorului J’Info Tours.” – a declarat Carmen Pavel, Presedinte J’Info Tours.

Roxana Iliescu si Mbela Nzuzi, gazdele petrecerii, au intretinut atmosfera si oaspetii de la J’Info Travel Party – petrecerea aniversara de 23 de ani – pe terasa vilei Casa de Lago din Snagov. O plimbare cu vaporul pe lacul Snagov, dansuri africane, sampanie, tort si concursuri cu premii substantiale au fost doar cateva dintre surprizele cu care echipa J’Info Tours si-a asteptat invitatii speciali.

”Misiunea noastra este sa punem in valoare potentialul romanesc, oferind un standard ridicat al serviciilor. In octombrie 2000, J’Info Tours a semnat un parteneriat cu firma britanica HRG. HRG este lider mondial in “Travel Management”, oferind solutii complete de calatorie pentru companii nationale si multinationale cu vanzari anuale de peste 35 miliarde USD. Pentru a veni in sprijinul oamenilor de afaceri care calatoresc in intreaga lume, J’Info Tours a dezvoltat un departament specializat de Corporate/Business Travel – care satisface cele mai exigente cerinte in turismul de afaceri. Principalul nostru obiectiv este sa satisfacem necesitatile, exigentele si sperantele clientilor nostri.” – a declarat  Aurel Pavel.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus