Te afli aici: Acasa » TOP » Peste 47.000 de specialişti din industria de turism la World Travel Market 2012

Peste 47.000 de specialişti din industria de turism la World Travel Market 2012

Între 5 și 8 noiembrie 2012 J’Info Tours participă la târgul internaţional de turism World Travel Market (WTM), organizat în Complexul Expoziţional ExCel din Londra. Aflat la cea de-a 33-a ediţie, WTM este cel mai mare târg internaţional adresat exclusiv profesioniştilor din domeniu, respectiv peste 47.000 de specialişti din industria de turism de la nivel mondial.

În 2011 WTM a reunit un număr de 4890 expozanţi din 189 ţări/regiuni și a generat afaceri în valoare de peste 1,625 milioane lire sterline.

“Victoriile mici îmi aduc bucurii, victoriile mari mă copleșesc. Anul acesta la World Travel Market, J’Info Tours  propune turiștilor englezi, și nu numai, trei locații proprietate, respectiv Valea Arginților, Vila Marie Angelles, Casa Del Lago, situate în trei zone turistice importante – Bran, Bușteni și Snagov, zone ce aduc turistului plăcerea plimbarilor în natură, vizitelor culturale și savoarea gastronomiei tradiționale românești. J’Info Tours le propune turiștilor vacanțe active, lecții de gătit sau de activități gospodărești tradiționale (cusut, țesut, tricotat, cosit, îngrijirea animalelor) și relaxare în zone nepoluate.” declara Carmen Pavel, Președinte J’Info Tours.

 

Standul României la WTM este organizat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, acţiunea fiind inclusă în programul anual de promovare a turismului românesc şi susţinut din fonduri europene alocate României în cadrul operaţiunii de creare a unei imagini pozitive a României ca destinaţie turistică. Operaţiunea se derulează prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa 5, Domeniul Major de Intervenţie 5.3 „Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică”.

 

Programul MDRT de promovare a Romaniei este centrat pe cele şase produse turistice româneşti stabilite ca prioritare pe termen mediu: circuite culturale, turism rural, natură salbatică şi parcuri naturale, turism de sănătate şi de întreţinere, turism activ şi de aventură, „city breaks”. Alături de specialiştii MDRT, standul României găzduieşte 36 de co-expozanţi din domeniu: operatori şi agenţii de turism, hotelieri, transportatori, asociaţii de promovare şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale. Pe durata manifestării vor avea loc întâlniri ale delegaţiei MDRT cu reprezentanţi ai firmelor de turism, companiilor aeriene de transport, organizatori, oficiali ai altor ţări prezente la WTM şi cu presa internaţională.conform Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus