Te afli aici: Acasa » TOP » Sapte zile de plaja si doua nopti de party in hot-spot-ul vestului, la Ponton Casa Baraj

Sapte zile de plaja si doua nopti de party in hot-spot-ul vestului, la Ponton Casa Baraj

Momentul mult aşteptat încă de la sfârşitul sezonului 2012 a sosit. Hot spot-ul verii se întoarce pentru toţi iubitorii vieţii de noapte din vestul ţării. Ponton Casa Baraj îşi redeschide porţile vineri 26 aprilie cu zile însorite la plajă si nopţi fierbinţi pe malul lacului, alături de DJ de top si echipa Club Management.

Locaţia de la Văliug prezintă primul event outdoor, din acest an, sub motto-ul Preparing for Summer. Petrecerea are loc sâmbătă, 27 aprilie, cu începere de la ora 23. John Trend şi Elles vor mixa cele mai fresh şi funky beat-uri de muzică electronică, în stilul caracteristic al locului. Distracţia se întinde şi în timpul zilei, o săptămână întreagă, pe şezlonguri, sub baldachine.

După super petrecerea de sambata, noaptea are din nou prioritate chiar de 1 mai, tot de la ora 23. DJ Vali Florea emite frecvenţe house la un nou party, într-una din zilele în care nimeni nu munceşte. Urmează un sezon uriaş, plin vârf cu evenimente, surprize şi noutăţi, dar cu aceeaşi deviză: eu vara… ponton!

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus