Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Turism » TURISM / Crystal Serenity a acostat în Portul Constanța pentru a doua oară

TURISM / Crystal Serenity a acostat în Portul Constanța pentru a doua oară

TURISM / Crystal Serenity a acostat în Portul Constanța pentru a doua oară

Nava de pasageri Crystal Serenity a sosit, marți, la Constanţa. Acest vapor de hiper-lux a acostat în dana de pasageri pentru două zile. În acest timp turiştii de la bord vor merge în Dobrogea şi pe Valea Prahovei. Va fi o schimbare interesantă pentru pasageri, care plătesc mai multe mii de euro pentru două săptămâni petrecute la bordul vasului. De altfel, Crystal Serenity, care e acum pentru a doua oară la Constanţa, este unul din preferatele marilor vedete de la Hollywood.
Dimensiunile navei impresionează, dar nu mărimea a făcut-o celebră, ci luxul de la bord. A găzduit de-a lungul anilor numeroşi actori de la Hollywood. Nava de pasageri face parte din cea mai renumită linie de vase de croazieră din lume, Crystal Cruises.
Pasagerii aflați la bord, germani, americani dar și asiatici sunt cu toții oameni cu mulți bani. Au plătit zeci de mii de euro pentru croazieră, în funcție de cât stau la bord.
Următoarea destinație a vaporului este Veneția, dar până atunci ei vor vizita, timp de două zile, vestigii arheologice din Constanța, Cetatea Histria, vor face o scurtă incursiune în Deltă și vor ajunge și la Castelul Bran.
Nava este catalogată la șase stele. La bord, facilitățile sunt multiple, transformându-se într-o linie atractivă pentru vacanțele în familie, dar și alte facilități precum: salon elegant pentru servirea ceaiului, teren de tenis, cazinouri și multe altele.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus