Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Turism » TURISM / Pe Valea Prahovei au fost lansate ofertele pentru vacanța de iarnă

TURISM / Pe Valea Prahovei au fost lansate ofertele pentru vacanța de iarnă

TURISM / Pe Valea Prahovei au fost lansate ofertele pentru vacanța de iarnă

Mereu cu gândul la sezonul următor, hotelierii de pe Valea Prahovei au lansat deja ofertele pentru sărbătorile de iarnă. Prețurile nu au crescut față de cele de anul trecut, ba chiar se compară cu ofertele din străinătate, spun ei.
Pe Valea Prahovei, ofertele hotelierilor pentru cumpăna dintre ani abundă în mâncăruri alese, petreceri, mese festive și surprize. Cea mai plăcută dintre ele este că tarifele au rămas la nivelul de anul trecut.
Oferim programe muzicale cu artiștii cei mai buni ai României, carnaval pe data de 1 ianuarie, cine și mese festive în fiecare seară. De asemenea, Crăciunul cu Moș Crăciun și cu programe inedite, spune Marian Schwartz, directorul unui hotel din Sinaia.
La hotelurile de trei și patru stele prețul pachetului de Crăciun variază între 450 de lei și 600 lei, iar pentru Revelion ofertele sunt cuprinse între 1200 și 1600 de lei.
La concurență cu pachetele operatorilor noștri, sunt cele din stațiuni celebre precum Innsbruck din Austria, Baden Baden din Germania sau Val d’Isere din Franța.
Pachetele propuse de străini sunt foarte tentante, dar au, spun ai noștri, un mare neajuns: nicăieri nu găsești petreceri ca la noi.
Hotelierii estimează că în câteva săptămâni gradul de ocupare va ajunge la 50%, având în vedere că ofertele sunt pentru toate buzunarele.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus