Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Turism » TURISM / Perfect Tour furnizează cele mai bune servicii de ticketing de pe piață

TURISM / Perfect Tour furnizează cele mai bune servicii de ticketing de pe piață

TURISM / Perfect Tour furnizează cele mai bune servicii de ticketing de pe piață

Ticketingul este unul dintre cele mai competitive aspecte ale industriei de turism nu numai de la noi din țară, ci și pe plan mondial. Pe o piață în creștere cu 10%, Perfect Tour a înregistrat o creștere de peste 40% pe segmentul emiterii de bilete de avion.
Evoluția de creștere a volumului de bilete vândute de Perfect Tour, semnificativ mai mare decât creșterea la nivel de țară, se datorează dezvoltării continue atât teritorială, cât și al diversificării serviciilor de ticketing oferite, precum și creșterea calității acestora.
Dezvoltarea teritorială s-a făcut atât prin înființarea unor companii românești 100% în Republica Moldova, S.U.A. și Ucraina, cât prin lărgirea rețelei de distribuție cu agenții de turism revânzătoare.
Diversificarea serviciilor de ticketing cuprinde rezervarea și emiterea biletelor de avion în cele mai importante GDS-uri (Global Distribution System): Amadeus, Worldspan, Sabre și Gabriel, iar apartenența la GlobalStar permite accesul la peste 70 de piețe rezultând tarife competitive la clasele de business și first pe zborurile long curier.
În plus, posibilitatea de a emite pentru clienții direcți, dar și cei ai agențiilor partenere IATA și non-IATA, bilete ale liniilor aeriene inexistente în BSP România, ca de exemplu Virgin Airways, Phillipine Airline, Air Canada, Qantas Airlines, Egyptair, Air New Zealand, Martinair și multe altele.
Modernizarea permanentă a tehnologiei folosite, permite partenerilor noștri să rezerve segmente de zbor fie utilizând o interfață prietenoasă pentru care nu este necesară o specializare deosebită ca agent de ticketing, fie direct în unul din GDS-uri. De asemenea, Perfect Tour pune la dispoziția partenerilor săi un departament dedicat în cadrul Call Center-ului său, disponibil 24/24 ore, 7/7 zile, de la care vor primi aproape instant toate variantele posibile pentru clienții lor. Pot fi procesate astfel, în permanență, rezervări, emiteri, anulări, modificări sau reemiteri, iar informațiile sunt transmise într-o formă atractivă și completă pentru clienții finali, cuprinzând nu numai orarul de zbor și liniile aeriene folosite, ci și condițiile de anulare, limită de bagaje și în curând, vremea la destinație.
Corina Păcuraru, general manager Perfect Tour ne-a declarat: Prezența pe toate piețele enumerate mai sus, precum și volumele de vânzări importante pe care le realizăm pentru liniile aeriene, ne permit să oferim prețuri consolidate, garantat cele mai bune de pe oricare dintre piețe. Costurile mai mici reprezintă un alt avantaj pe care agențiile non-IATA le-ar avea dacă ar emite bilete sub un număr IATA propriu, dar și pentru că primesc toate informațiile în cel mai scurt timp posibil din partea noastră. Ceea ce le rămâne este găsirea clienților. Apoi, noi îi ajutăm să și-i câștige și să-i loializeze.
Toate aceste servicii oferite de Perfect Tour, ne diferențiază de concurență și împreună cu o politică atractivă de comisionare și incentivare pentru volume semnificative, fac colaborarea pe servicii de ticketing cu Perfect Tour deosebit de avantajoasă
.
Perfect Tour este una dintre companiile de top din România cu prezență în 12 orașe din România: București, Brașov, Buzău, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Ploiești, Pitești, Tulcea, trei agenții proprii în străinătate: Chișinău, Los Angeles, Kiev și peste 600 de agenții partenere pe întreg teritoriul României. Cifra de afaceri pe anul 2010 a fost peste 21 milioane de Euro, iar pentru anul 2011 estimează o creștere de 31,5 %.
Perfect Tour este partner unic al Disneyland Paris în România, cât și furnizor autorizat al celor mai mari touroperatori mondiali și linii de croazieră (Dertour, Tui, Neckerman, Costa, MSC, NCL, Pullman, etc.). Din 2010 este partenerul GlobalStar în România.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus