Te afli aici: Acasa » Lifestyle » Turism » TURISM / Prințul Charles, într-o emisiune care promovează turismul românesc (video)

TURISM / Prințul Charles, într-o emisiune care promovează turismul românesc (video)

TURISM / Prințul Charles, într-o emisiune care promovează turismul românesc (video)

Prinţul Charles apare în emisiunea “Wild Carpathia”, difuzată de Travel Channel UK, care prezintă unele dintre cele mai frumoase zone din Munţii Carpaţi, se arată pe site-ul postului de televiziune.
Transilvania este prezentată, în teaserul emisiunii, ca fiind un loc al mitului şi legendei unde urletul lupilor îţi dă fiori în aerul răcoros al nopţii. “Carpathia”, numele pe care prezentatorul Charlie Ottley îl dă spaţiului din interiorul munţilor Carpaţi, din România, este aproape la fel de întinsă ca Marea Britanie şi este pentru realizatorul filmului, un loc în care s-a păstrat sălbăticia şi un spaţiu unde încă mai trăieşte ursul brun.
Ottley spune că a căutat, în Transilvania, oameni care au făcut aceste locuri mai frumoase şi care încearcă să păstreze tradiţia. Printre cei îndrăgostiţi de România, care apar în film, se numără şi Prinţul Charles, care glumeşte, spunând că, potrivit arborelui său genealogic, este descendent al lui Vlad Ţepeş, şi în acest fel, are legătură cu România. Printre obiectivele turistice care apar în documentarul de 60 de minute se numără şi Castelul Huniazilor.
Prinţul Charles are două proprietăţi în satul covăsnean Valea Zălanului, una dintre acestea fiind o casă veche de peste o sută de ani, care a fost complet renovată.
În ultimii ani, moştenitorul coroanei britanice a făcut mai multe vizite private în judeţul Covasna, unde a fost oaspetele grofului Kalnoky Tibor, la conacul din Micloşoara, construit în secolul al XVI-lea în stil renascentist şi renovat de către descendenţii familiei Kalnoky.
Potrivit site-ului Travel Channel, documentarul “Wild Carpahia” va fi difuzat pe 30 octombrie.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus