Agentia pentru Dezvoltare Regională Vest a mai semnat 26 de contracte de finantare pentru proiecte ale IMM-urilor din Regiunea Vest

Luni, 30 septembrie 2013, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) a semnat 26 contracte de finanţare în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”, axa prioritară 1 „Un sistem de producţie inovativ şi eco-eficient”. Proiectele pentru care au fost semnate contractele de finanțare vizează întreprinderile mici şi mijlocii din Regiunea Vest

Ceremonia de semnare a contractelor de finanţare a avut loc la sediul ADR Vest în prezenţa domnului Sorin Maxim, director general al ADR Vest – şi a beneficiarilor proiectelor contractate.

Valoarea totală a proiectelor contractate este de 8.868.033,68 milioane euro, dintre care 4.613.765,35 milioane euro (la cursul valutar de 4,3438 RON/Euro) reprezintă finanţarea nerambursabilă.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) a devenit Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Sectorial „Creșterea Competitivității Economice” (OI POS CCE), axa prioritară 1 „Un sistem de producție inovativ și eco-eficient”, începând cu data de 11 martie 2013 ca urmare a semnării Acordului Cadru pentru delegarea de atribuții cu Ministerul Economiei (ME) – minister cu rol de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Sectorial „Creșterea Competitivității Economice”. Programul este cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Domeniile majore de intervenție pe care le gestionează ADR Vest în calitate de OI POS CCE în Regiunea Vest sunt 1.1 „Investiţii productive şi pregătirea pentru competiția pe piaţă a întreprinderilor, în special IMM-uri” și 1.3 „Dezvoltarea durabilă a antreprenoriatului”.

Informaţii suplimentare despre Programul Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice pot fi accesate la adresele www.adrvest.ro sau www.amposcce.minind.ro.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.