Conferinta de Diseminare a Proiectului D.A.R.M.A.

În data de 24 octombrie 2013, cu începere de la ora 10:00, s-a desfăşurat în Sala Bega a Centrului Regional de Afaceri din Timişoara, de pe Bld. Eroilor de la Tisa Nr. 22, Conferinţa de Diseminare a Proiectului „Dezvoltare Antreprenorială şi Relaţionare în Mediul de Afaceri” – D.A.R.M.A.,

Proiect este finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi implementat de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Botoşani în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Bacău, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Vrancea şi Asociaţia pentru Integrare şi Dezvoltare Comunitară INDECO din Iaşi.

Proiectul îşi propune dezvoltarea abilităţilor managerilor şi angajaţilor din IMM-uri, precum şi a persoanelor care doresc să dezvolte o afacere pe baza unui program de educaţie antreprenorială şi managerială.

Cestuia Obiectivele specifice vizează: crearea unei reţele mobile de puncte de susţinere şi stimulare directă a antreprenorilor locali; îmbunătăţirea calificărilor managerilor, ale femeilor manager şi ale angajaţilor prin cursuri autorizate; dezvoltarea antreprenorială prin servicii suport de consultanţă şi integrarea inovării în firme prin introducerea programelor de formare profesională de formatori şi coaching.

Această acţiune a adus în atenţia întreprinzătorilor şi a autorităţilor din regiunea Vest rezultatele proiectului, promovând cele mai bune practici şi metode moderne şi inovative de management strategic al resurselor umane.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.