Noi contracte semnate in cadrul proiectului finantat din fonduri europene

În cadrul Proiectului „ Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş”, . Aquatim SA a mai semnat trei contracte de lucrări

Astfel, în  20.08.2013, s-au semnat acordurile din cadrul Contractului de Lucrări 17 „Realizare Staţii Tratare Apă în Sânnicolau Mare, Gătaia şi Recaş” între Aquatim SA şi asocierea firmelor SC Beespeed Automatizări SRL din Chişoda şi SC Datcomp SRL din Timişoara.

Valorile acestora este de de 5.600.341,78 lei fără TVA în Sânnicolau Mare, 4.158.165,09 lei fără TVA în Gătaia şi 4.193.984,74 lei fără TVA în Recaş.

Durata totală a contractelor este de 27 de luni, din care 15 luni pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor şi 12 luni perioada de notificare a defectelor.

Proiectul „Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş” este cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operaţional Sectorial Mediu.

În judeţul Timiş sunt vizate în principal următoarele investiţii: şapte staţii noi de epurare a apelor uzate, trei staţii noi de tratare a apei potabile, extinderea şi reabilitarea sistemelor de canalizare (aproximativ 200 km) şi a reţelelor de alimentare cu apă (aproximativ 100 km). Localităţile incluse în proiect sunt: Timişoara, Sânnicolau Mare, Jimbolia, Deta, Buziaş, Gătaia, Recaş, Făget, Ciacova, Săcălaz, Sânmihaiu Român şi Utvin. În urma investiţiilor, gradul de acoperire a serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare în localităţile incluse în proiect va creşte considerabil, iar calitatea serviciilor prestate se va conforma cerinţelor UE.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.