Preşedintele CCIA Timiș, la întâlnirea Premierului României cu mediul de afaceri

Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, domnul Georgică Cornu, a   participat în data de 5 iulie 2012, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie a României, la întâlnirea Premierului României Victor Ponta cu reprezentanţi ai mediului de afaceri.

Şeful Guvernului a fost secondat de miniştrii Florin Georgescu (Finanţe), Ovidiu Silaghi (Transporturi), Daniel Chiţoiu (Economie), Leonard Orban (Afaceri Europene), Daniel Constantin (Agricultură), Lucian Isar (Mediul de Afaceri), Ioan Rus (Interne) şi Rovana Plumb (Mediu).

Cei peste 300 de oameni de afaceri prezenţi la întâlnire, din care şi din Judeţul Timiş, au făcut propuneri concrete privind redresarea mediului de afaceri şi revigorarea economică a ţării.

Dl. Georgică CORNU a înaintat Primului Ministru al României o mapă conţinând principalele probleme înregistrate de oamenii de afaceri din judeţul Timiş şi câteva soluţii ale acestora care vizează relansarea economică, urmare a întâlnirilor organizate de CCIAT cu firmele membre cât şi un set de propuneri privind eficientizarea activităţii camerelor de comerţ şi industrie din România.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.