Te afli aici: Acasa » National » A treia editie a Caravanei Lions Timisoara Bastion a facut peste 80 de copii fericiti in preajma Craciunului

A treia editie a Caravanei Lions Timisoara Bastion a facut peste 80 de copii fericiti in preajma Craciunului

83 de copii care provin din familii fara posibilitati materiale din intreg judetul Timis au primit duminica 17 decembrie o vizita surpriza din partea Membrilor Clubului Lions Timisoara Bastion. Acestia au organizat a treia editie a Caravanei Lions.

„Suntem fericiti ca am reusit anul acesta sa continuam acest proiect care, care a ajuns la a treia editie. De fapt Caravana Lions Timisoara Bastion a devenit deja proiectul nostru de suflet. Anul acesta, prin implicarea colegilor, atat financiara cat si cu timp si munca, am reusit sa servim un numar de peste 80 de copii din 20 de familii fara posibilitati materiale. Tin sa le multumesc colegilor din club, dar si tuturor celor care au facut donatii in bani sau in natura. Un mare multumesc si angajatilor din cadrul companiei Flex, care au facut donatii importante. In calitate de presedinte transmit speranta noastra ca anul viitor sa reusim sa servim si mai multe familii si sa aducem cateva clipe de bucurie unui numar si mai mare de copii,” a declarat Sorin Popa, presedintele Clubului Lions Timisoara Bastion.

A treia editie a Caravanei Lions a insemnat si anul acesta un adevarat tur de forta de peste 550 de km, pentru ca intr-o singura zi, de fapt intru interval de 17 ore, de la 8 dimineta pana la 1 si 30 de minute noaptea, a oprit in 15 localitati la 20 familii nevoiase din Jebel, Soca, Banloc, Giulvaz, Periam, Hodoni, Biled, Comlosu Mare, Comlosu Mic, Igris, Dolat, Grabat, Ferendia, Petroman si Jimbolia. Fiecare dintre cei 80 de copii, a primit un sac plin cu cadouri: rechizite, hainute, obiecte de igiena, sucuri, jucarii si dulciuri… multe dulciuri.

Caravana Lions este deja o traditie, si va fi organizata in fiecare an. Mai mult chiar Clubul Llions Timisoara Bastion urmareste sa ajute aceste familii si de-a lungul intregului an, nu doar de sarbatori. In acest sens, membrii clubului  au identificat la fata locului, in casa fiecarei familii nevoile acestor oameni. In viitorul apropiat Clubul Lions Timisoara Bastion va analiza fiecare caz in parte pentru a prioritiza actiunile viitoare. „Am vazut saracia in care traiesc multi dintre acesti copii. Vrem sa ne implicam mai mult si cu ajutorul oamenilor cu inima mare sunt sigur ca o vom putea face. Oricine poate sa ajute cu orice. Cel mai simplu mod este sa faca o donatie in bani pe site-ul nostru la adresa http://lionsbastion.ro/donatie.html, a mai adaugat Sorin Popa.

Lions Clubs International este cea mai mare organizatie de tip service din lume, cu aproape 1,3 milioane de membrii in aproximativ 45,000 de cluburi in peste 200 de tari. De la infiintarea din 1917, cluburile Lions au ajutat persoanele cu probleme de vedere si si-au luat un angajament solemn in a ajuta comunitatile locale. Pentru mai multe informatii despre Lions Clubs International, vizitati www.lionsclubs.org.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus