Te afli aici: Acasa » National » Andrei Marga sustine ca a procedat complet legal cu lista delegatiei romane la Consiliul European

Andrei Marga sustine ca a procedat complet legal cu lista delegatiei romane la Consiliul European

Andrei Marga sustine ca a procedat complet legal cu lista delegatiei romane la Consiliul European

Ministrul de externe Andrei Marga a declarat joi seară la Bruxelles, că a procedat complet legal atunci când a trimis secretariatului Consiliului European lista cu componenţa delegaţiei române pentru Consiliul European din 28-29 iulie, delegaţie condusă de premierul Victor Ponta.

Oricine poate consulta arhivele, noi am procedat complet legal. S-a trimis la Bruxelles, imediat după ce Parlamentul a dat declaraţia cunoscută prin care îl mandata pe premier să meargă la Bruxelles, o notificare asupra acestei decizii. Prin urmare, este o decizie sprijinită pe Constituţie, pe declaraţia Parlamentului şi pe luarea în considerare a tematicii reuniunii de la Bruxelles. Suplimentar, era dispoziţia expresă a primului-ministru să se procedeze în acest fel. Deci sunt patru raţiuni care au stat la baza listei trimise la Bruxelles, care s-a şi pus în aplicare, a spus Marga, într-o declaraţie pentru presa română acreditată la reuniunea Consiliului European de vară.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus