Te afli aici: Acasa » National » ANI a decis ca judecatorii CCR Augustin Zegrean si Iulia Motoc nu se afla in incompatibilitate

ANI a decis ca judecatorii CCR Augustin Zegrean si Iulia Motoc nu se afla in incompatibilitate

ANI a decis ca judecatorii CCR Augustin Zegrean si Iulia Motoc nu se afla in incompatibilitate

Agenţia Naţională de Integritate transmite miercuri, printr-un comunicat de presă, că judecătorii Curţii Constituţionale (CCR) Augstin Zegrean şi Iulia Motoc nu se află în stare de incompatibilitate sau conflicte de interese.

Precizarea vine după ce ministrul Justiţiei, Titus Corlăţean, i-a acuzat pe cei doi judecători, în cadrul unei emisiuni televizate, că se află în stare de incompatibilitate, deoarece angajamente cu alte instituţii. Domnul judecător Augustin Zegrean şi doamna judecător Iulia Motoc nu se află în nicio situaţie prevăzută de Legea 176/2010, referitoare la respectarea regimului juridic al incompatibilităţilor, conflictelor de interese sau la existenţa unor diferenţe semnificative nejustificate între averea dobândită şi veniturile realizate. Precizăm faptul că pe rolul Agenţiei Naţionale de Integritate nu există niciun dosar de evaluare în curs, referitor la domnul judecător Augustin Zegrean, respectiv la doamna judecător Iulia Motoc, se arată în comunicatul ANI.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus