Antonia, invitat special la concertul Carla’s Dreams – “Nocturn” de la Romexpo, pe 18 mai

 

 

Carla’s Dreams se pregateste de primul mare concert de anvergura care va avea loc pe 18 mai la Romexpo.

Un nou invitat special se alatura acestui eveniment: ANTONIA. Artista a colaborat cu Carla’s Dreams pentru piesa „Suna-ma”, si va urca pe scena de la Romexpo pentru un super moment.

Antonia este cunoscuta publicului din Romania pentru super piese care au devenit hituri precum „Jameia”, „Wild Horses”, „Hurricane”, dar si single-ul „Matame”, in topuri acum pe radio si TV.

Ma bucur sa fiu alaturi de Carla’s Dreams la primul concert de la Romexpo, un eveniment wow! Va asteptam pe toti pe 18 mai in „Nocturn”, a spus Antonia.

In cadrul show-ului „Nocturn”, un alt invitat este Mark Stam, artist, dansator, coregraf si compozitor din Republica Moldova care s-a facut deja remarcat pe piata muzicala din Romania prin piesele „Doar noi” in colaborare cu Alina Eremia, superhit-ul „Vina mea” si „Impar”, un single care a fost locul 1 pe TV, locul 2 pe radio si #1 pe Shazam.

Primul invitat al show-ului „Nocturn” este Vanotek, DJ si producator roman, cunoscut in Europa de Est, cu show-uri si piese in topurile radio si TV din Rusia, Ucraina, CIS. Cele mai de succes piese ale lui Vanotek „Tell Me Who”, „Back to Me” si „Love is Gone” au atras atentia Ultra Music, renumita casa de discuri din Statele Unite ale Americii.

Cel mai recent single „Luna” a depasit 21 milioane de vizualizari pe YouTube si este pe locul 1 in topul radio din Romania.

Dupa o noapte care a durat 200 de zile. Din istorii create din umbre pe strazi, a aparut NORCTURN, cel mai mare concert CSD din Romania! 18 mai. Romexpo,  au spus Carla’s Dreams.

Single-ul „Luna” este a sasea piesa din proiect, precedata de „Karma”, „Benzina”, „Praf de stele”, „CRV” si „Regina goala”. Carla’s Dreams a sustinut 3 concerte sold out la Arenele Romane, in ultimii 3 ani, „NGOC”, „Monomaniac” si „Antiexemplu”.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea, si au urmatoarele preturi:

– earlybird: 280 lei Cat A, 149 lei Cat B, 69 lei Cat C, 49 lei Cat D + 5 lei taxe de ticketing

– presale: 300 lei Cat A, 159 lei Cat B, 79 lei Cat C, 59 lei Cat D + 5 lei taxe de ticketing

– la intrare: 320 lei cat A, 170 lei Cat B, 100 lei Cat C, 70 lei Cat D

Oferta earlybird este valabila pentru primele 500 de bilete.

Categoria A – cu loc pe scaun in tribuna VIP. (doar 200 de bilete)

Categoria B – fara loc, in fata scenei

Categoriile C si D – in spatele categoriei B, fara loc

Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

* Copiii cu varsta sub 7 ani au acces gratuit doar in categoriile B, C si D si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

* Locurile pe scaune in categoria A se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate

* Concertul are loc in aer liber pe Platformele 12 si 13 de la Romexpo. Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pebestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert.

* Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar insotite de un adult posesor de bilet valabil.

 

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.