Aquatim păstrează o consecvență onorantă: locul I în Topul Firmelor din Timiș

Plasarea pe prima poziţie în topuri importante, regionale şi naţionale, reprezintă, pentru Aquatim, în egală măsură mândrie şi obligaţie majoră. Compania noastră de apă şi canal a primit şi primeşte reconfirmări, an de an, bazate pe analize complexe economice și indici de performanță.

 

Aquatim a urcat, vineri, 25 octombrie, pe podiumul Topului Firmelor din județul Timiș, în cadrul Galei Excelenței în Afaceri, adjudecându-și, din nou, locul I la categoria Întreprinderi Mari, domeniul  “Captarea, tratarea și distribuția apei”.

 

Mai mult decât atât, compania noastră a câștigat un trofeu special și deosebit de important, din partea CCIAT, sub titulatura Climate KIC, pentru eficiență energetică, conferit în cadrul programului Virtual Powerplant, ceea ce ne onorează și obligă pe viitor. Aquatim este, astfel, deținătoarea trofeului Energy Efficient Company Award.

 

Programul Virtual Power Plant (VPPP) este cea mai mare mișcare de sustenabilitate din Europa Centrală și de Est, colectând și revizuind acțiunile de economisire a energiei și de producție a energiei regenerabile, folosind aceste cunoștințe pentru a împărtăși, motiva, educa și sensibiliza.

 

Programul a fost recunoscut pe scară largă: a fost selectat de Comisia Europeană printre programele TOP 3 de eficiență energetică din Europa, la premiul Uniunii Europene pentru energie durabilă 2015.

 

VPPP își are sediul în Ungaria, funcționează acum în patru țări (Ungaria, România, Regatul Unit, Italia), în curs de extindere în multe țări. Acum, are peste 9000 de membri ai companiei, 1200 de municipalități, educă anual 400.000 de studenți și acționează ca un consilier de încredere pentru factorii de decizie.

 

Programul este o inovație socială, folosind o abordare preventivă. Conectează strâns un sistem non-profit și un sistem motivațional cu construirea rețelei de piață.

 

Prin intermediul acestui barometru al performanței în afaceri și prin situarea în rândul celor mai competitive companii din județul Timiș, Aquatim transmite un semnal important în piaţă, de seriozitate, profesionalism şi competenţă.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.