Articolele sportive second-hand primesc o nouă viață la Trocathlon

Articolele sportive second-hand primesc o nouă viață la Trocathlon, singurul târg de acest tip din România. Târgul se desfășoară de 2 ori pe an, primăvara și toamna, iar in aceasta primavara va avea loc în perioada 2 – 25 martie 2018, simultan, în toate cele 22 de magazine Decathlon din țară.

 

La Trocathlon poți să vinzi articolele sportive pe care nu le mai folosești și să primești în schimb un voucher echivalent cu prețul de vânzare stabilit de tine, din care să îți cumperi alte produse noi. În plus, ai 0% comision de depozitare, beneficiezi de sfaturile unui specialist pentru evaluarea produsului și poți vinde echipamente indiferent de marca acestora și de magazinul din care au fost cumpărate.

Dacă vrei să cumperi, găsești produse în stare foarte bună, la preț accesibil, verificate de către un specialist. Pentru schiuri și biciclete primești o revizie gratuită, valabilă timp de 1 an, în condițiile din regulament. Iar dacă nu poți ajunge în magazin, dar ai văzut ceva ce îți place pe trocathlon.ro, poți cere livrarea produsului din orice oraș acasă la tine.

„Pentru ca sportul să fie accesibil tuturor, este important ca prețul produselor să nu fie un impediment. Cu Trocathlon venim în sprijinul clienților noștri: îi ajutăm să vândă articolele sportive pe care nu le mai folosesc sau să își cumpere echipamentul mult visat, la un preț rezonabil. Important este că toate produsele sunt în stare foarte bună și că, la final, toată lumea are de câștigat”, a declarat Ramona Șerbănoiu, Coordonator Trocathlon.

Din considerente de siguranță, produse precum corzi de escaladă, cască de protecție, tub de oxigen, arme de vânătoare și alte produse asemănătoare nu sunt acceptate la târg. De asemenea, produsele de îmbrăcăminte și încălțăminte, sunt acceptate numai în anumite magazine (Decathlon Craiova și Decathlon Berceni) și numai în condițiile regulamentului lor. Lista completă a articolelor interzise este disponibilă pe  https://trocathlon.ro/articole-interzise.

Târgul Trocathlon funcționează tot timpul anului în 3 dintre magazinele Decathlon: Craiova, Sibiu și Berceni București.

Despre Trocathlon

Trocathlon este un târg de articole și echipamente sportive second hand, aflate în stare bună, dintr-o gamă variată de discipline sportive, la care clienții interesați participă gratuit și beneficiază de consilierea specialiștilor Decathlon. Târgul se desfășoară de două ori pe an, primăvara și toamna, iar în această primăvară va avea loc în perioada 2-25 martie, simultan, în toate cele 22 de magazine Decathlon din țară. Decathlon garantează siguranța produselor luate în consignație, fiind acceptate articole sportive de la diverși producători.

Mai multe detalii pe trocathlon.ro.

 

Despre DECATHLON

DECATHLON oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu.  La nivel național, DECATHLON reunește peste 1000 de colaboratori, într-o rețea de 22 de magazine, la care se adaugă platforma online și centrul logistic.

 

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.