Te afli aici: Acasa » National » Bal caritabil Maria 2012

Bal caritabil Maria 2012

Balul Caritabil Maria este un eveniment anual, organizat de Serviciul de Ajutor Maltez în România Filiala Timişoara. La cea de-a cincea ediţie,  la care au participat invitaţi din ţară şi străinătate, s-a reuşit strângerea sumei de 19.500 lei, bani care se vor folosi pentru asigurarea continuităţii activităţilor în curs de desfăşurare.

Mulţumiri speciale: Dr. Narcisa Mederle, Iva Berghmann, Szani Mihai, Teatru Maghiar de Stat “Csiky Gergely”, Christian Rusik, Molnos Lajos,  Bikkfalvi Jozsef, Nyugati Jelen, Tineretul Maltez filiala Timişoara,  Mugur Şerdean şi Secretariatul General al Serviciului de Ajutor Maltez în România!

Ediţia din acest an a reunit un număr mare de participanţi din ţară şi străinătate. După o deschidere festivă susţinută de patronul balului, Tibor Kálnoky, şi de preşedintele filialei din Timişoara a SAMR, Bárányi Ildikó. Titlul de Cavaler al Balului Maria 2012 a fost adjudecat pentru o sumă de 1.400 de lei. Pentru aceşti bani, dr. Ovidiu Mederle şi partenera sa, prezentatoarea balului şi a licitaţiei, dr. Narcisa Mederle, au avut onoarea valsului de deschidere.

Surpriza pregătită de organizatori a fost dedicată Mariilor prezente, care au avut parte de o urare muzicală bilingvă: La mulţi ani Maria, cântată atât în limba română cât şi în engleză.

Tradiţionala tombolă a ademenit participanţii cu 32 de premii mari şi 120 de premii mici, în schimbul unei investiţii de 10 lei.

Licitaţia, cel mai important moment al balului, a fost condusă de Dr. Mederla Narcisa şi le-a stârnit interesul celor cu suflet mare şi cu dare de mână, astfel că sumă obiectelor licitate se ridică la 10.000 lei!

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus