Te afli aici: Acasa » National » Campionatul European de Tineret Dansuri Standard la Timisoara

Campionatul European de Tineret Dansuri Standard la Timisoara

La Sala „Constantin Jude” din Timisoara va avea loc  în zilele de 16 și 17 aprilie Campionatul European de Tineret Standard , alături de concursul internațional Timișoara Open Championship 2016.
Evenimentul, este organizat de Magnum Team, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv si a Federatiei Mondiale de profil(WDSF ) .

In ziua de Sambata la Campionatul European de Tineret, România este reprezentata de Paul Rednic & Roxana Lucaciu si Tiberiu Stan &  Daria Grigore si este una dintre favoritele în cursa pentru titlul european.
Intrecerea aduce pe Bega aproape 120 de perechi din intreaga Europa, fiecare tara participanta fiind reprezentata de cate doua perechi. In cadrul acestei competitii participantii vor dansa: vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step.

Tot in dupa amiaza zilei de sambata, si tot la sala Constantin Jude, va incepe si al doilea mare eveniment al finalului de saptamana, Timisoara Open Championship.
Competitia, ajunsa la editia a cincea, va aduce la Timisoara dansatori din toata lumea si va avea doua sectiuni. Sambata seara se va disputa sectiunea Latino, in care se vor dansa samba, cha-cha, rumba, jive si paso doble. A doua sectiune a Internationalelor Timisoarei la Dans Sportiv e programata duminica, este vorba de sectiunea standard, in care se vor dansa vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step, insa perechile vor fi diferite de cele de la Campionatul European.

TVR Timişoara şi TVR 3 vor transmite în direct în zilele de 16 şi 17 aprilie, de la ora 20.00,gala celor mai bune perechi ale Europei la dans sportiv.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus