Te afli aici: Acasa » National » Campionatul National de Dans Sportiv 2014

Campionatul National de Dans Sportiv 2014

În weekend-ul 1-2 martie s-a desfăşurat cea mai importantă competiţie de Dans Sportiv din România -Campionatul Naţional de Dans Sportiv – sub egida Federaţiei Romane de Dans Sportiv.

Asociaţia Sportivă SporTim Dance, condusa de sotii Emanuel si Andreea Jebeleanu , a reprezentat oraşul Timisoara  cu 8 perechi de sportivi, aducand acasa singura pereche de campioni nationali din Banat si alte 5 perechi care au reușit clasarea in finale , în cadrul concursurilor standard cât şi cele pentru dansurile latino-americane.

La startul competiţiei s-au aliniat peste 600 de perechi de sportivi din toată ţara.

In cadrul competiției de 6-9 ani (cea mai mică categorie de vârsta), la secțiunea de dansuri standard, perechea Cristian Indricau și Raluca Jupinu, au reușit doar după 2 luni clasarea pe locul 10 la standard.

În concursul pentru dansurile standard, categoria de 10-11 ani,  perechiile clubului SporTim Dance, Robert Danciu și Alexandra Dolomet, cât si Alexandru Voinea si Alexandra Nimu, s-au clasat in marea finala, astfel reusind sa se afle in lotul național de dans sportiv 2014.

Rezultate deosebite la aceasta categorie a obținut si perechea Andrei Indricau si Alexia Schipor.

Cu echipa de arbitri în totalitate de peste hotare,  perechea Sebastian Zicoane si Anca Copos  a impresionat cei 11 arbitri internaţionali, clasându-se pe locul 1 în finala concursului de dansuri standard, devenind astfel campioni nationali la categoria de vârsta 12-13ani, fiind singura pereche de campioni nationali, din zona de vest a țării.

Sebastian si Anca au reusit, duminica, clasarea si in finala secțiuni Latino-americane.

 

Un rezultat binemeritat si deasemeni foarte important, este clasare in finala competiției de Junior2, secțiunea standard , adică categoria de vârsta 14-15 ani, a perechii Raul Dolomet și Silvia Gruin, la sfârșitul căreia frumoasa pereche a reușit  obținerea locului 4, făcând parte deasemenea din lotul național.

 

Schimbarea categoriei de la Juniori la Tineret au făcut ca perechea David Iordănescu si Timeea Borcila Ciarnau sa se claseze pe locul 15, aceștia concurând la categoria de vârsta 16-18 ani, David având 15 ani, iar Timeea doar 14.

 

Tehnica si nivelul extraordinar de pregătire al clubului SporTim Dance, s-au confirmat prin clasarea in marea finala de Adulți (19-35 ani) a perechii Rares Moldovan (20 ani) și Bianca Pavel (16 ani), la finalul căreia aceștia au obținut clasarea pe locul 5, apartenenta la lotul național al României, cât si stabilirea acestei perechi ca reprezenta a tari la Campionatul Mondial de standard Under 21.

 

SporTim Dance face parte din elita dansului romanesc, cu o bogată activitate şi un palmares plin de rezultate, care a şi-a înscris numele sportivilor săi printre campionii si vice-campionii României, atât la secţiunea standard cât şi pentru toate cele 10 dansuri, asigurând pregatirea sportivilor cu reputaţi antrenori străini.

Comentarii (1)

  • Jianu Liviu Florian

    Pe cand si pentru amatori, cu arbitrii nostri?
    Ieftin, simplu, stilul libere, si curat…Daca e soare, afara…

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus