Te afli aici: Acasa » National » CASUTA PITICILOR – Editia a VI-a. Spectacole si ateliere pentru copii

CASUTA PITICILOR – Editia a VI-a. Spectacole si ateliere pentru copii

CĂSUŢA PITICILOR este locul unde copiii şi părinţii se întâlnesc în număr mare pentru a participa la activităţi pline de veselie, energie şi magie. În fiecare an, Institutul Francez din Timişoara se transformă într-o căsuţă pentru copii de toate vârstele. Impreună cu partenerii noştri culturali din proiectul Cardul CULTURA PLUS organizăm pe parcursul a două zile peste 100 de activităţi complexe, ateliere şi spectacole pentru copii cu vârste de la 6 luni la 14 ani. Programul acestei ediţii este unul pe placul tuturor:

 

– super spectacol muzical CÂNTEC PENTRU TISHA cu MiniArtShow by Ioana Ginghină
– spectacole de TEATRU : PINOCCHIO / Teatrul Naţional din Timişoara, ROKOKO şi RIKIKI / Teatrul Merlin,  PETER PAN / Andras Party

– spectacol muzical: MICUL PRINŢ/Filarmonica Banatul

– spectacol culinar cu chef Georgeo Andrei: modelare flori de primăvară

– concert THEA

– concert cu Ansamblul de percuţie SPLASH
– zumba kids cu Claudiu Guţu)
– ateliere creative, de circ, lectură, teatru, muzică, dans, limbi străine
– demonstraţii sportive

– jocuri şi activităţi distractiv-educative

–  plimbare cu bicicletele, caiac-canoe pe Bega
– vânatoare de comori
– minidisco
ACCES

SÂMBĂTĂ şi DUMINICĂ: accesul se face pe baza cardului CULTURAPLUS (pe numele copilului).

Parintii si copiii sub 2 ani beneficiază de intrare gratuită.

 

Acces O ZI (copiii care nu au cardul CulturaPLUS): 35 lei (inclus un abonament la mediateca IFT (împrumut cărţi, DVD-uri, CD-uri, mini loc de joacă)

Acces pentru familiile cu 2 sau mai multi copii: 25 lei/ copil/zi sau 45 lei/ copil / ambele zile (inclus cardul CulturaPLUS pentru un an de zile).

Cardul CULTURA PLUS se va putea achizitiona (55 lei/an) si in ziua evenimentului dar pentru a limita timpul de aşteptare la intrare este recomandat a fi achizionat în săptămâna 8-12 mai. (de la Institutul Francez, bd. C.D. Loga nr. 46)

Cardul CulturaPLUS nu numai că asigura accesul sâmbătă si duminică la cele 100 de activitati din cadrul Căsuţei Piticilor, dar oferă foarte multe reduceri şi facilităţi la 45 de instituţii culturale, educative şi sportive din Timisoara, timp de UN AN DE ZILE : http://www.institutfrancais.ro/ro/category/timisoara-ro/mediateca-timisoara-ro/cardul-cultura-plus/


Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus