Căsuța Piticilor – un nou weekend de poveste la Institutul Francez

Pentru al șaptelea an consecutiv, Institutul Francez din Timișoara se transformă într-o căsuță pentru pitici. În 19 și 20 mai, bulevardul C.D. Loga, nr. 46, devine adresa de referință pentru copiii de la 6 luni la 14 ani și părinții acestora, cărora organizatorii le-au pregătit peste 100 de spectacole și activități!

Un eveniment singular în orașul de pe Bega, Căsuța Piticilor aduce împreună principalii actori culturali, educativi și sportivi ai orașului – parteneri ai cardului Cultura Plus. Acesta este, în același timp, biletul de intrare la eveniment și un card de reduceri culturale timp de un an!

Varietatea programului depășește orice așteptare! Teatru, dans, muzică, jocuri și activități distractive și instructive, demonstrații sportive, vânătoare de comori, ateliere artistice, ateliere de dezvoltare emoțională și multe altele vor compune tabloul unui weekend de neuitat pentru cei mici!

Ediția 2018 aduce și un invitat special din Franța! Trupa Nomi-Nomi va susține două concerte, sâmbătă și duminică seara. Noémie Brosset, solista trupei, a devenit un star al celor mici în Hexagon odată cu lansarea cărții muzicale ”Chante avec Nomi-Nomi/Cântă cu Nomi-Nomi”. Pe scenă, aceasta nu se mulțumește să cânte, ci se joacă și îi antrenează și pe pitici în jocul său.

Căsuța Piticilor – eveniment inconturnabil pentru cei mici la Institutul Francez – se desfășoară într-un loc îndrăgit și frecventat de juniori pe tot parcursul anului. Numeroase ateliere săptămânale, cursuri adaptate, spectacole interactive, clubul de vacanță și o bibliotecă a micilor francofoni alcătuiesc un spațiu în care copiii și adolescenții se simt ca acasă în permanență !

Informații despre programul detaliat și accesul la eveniment:

– pe site-ul Institutului Francez:

 http://institutfrancais.ro/Timisoara/article/114/C%C4%83su%C8%9Ba_Piticilor

– în evenimentul Facebook:

https://www.facebook.com/events/2093136867602969/

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.