Te afli aici: Acasa » National » Ce se poate intampla in 3 zile cu 60 de oameni si o camera de filmat?

Ce se poate intampla in 3 zile cu 60 de oameni si o camera de filmat?

 

O nouă variantă Jingle Bells, compusă din 60 de voci din Timişoara
Agenţia de PR şi video storytelling, Mots, a lansat provocarea de a cânta individual “Jingle Bells”, către 60 de persoane din Timişoara, cu doar 4 zile înainte de Crăciun.
“Protagoniştii clipului sunt oameni frumoşi şi faini, prieteni şi cunoştinţe în mare parte, care au răspuns pozitiv la provocarea noastră. Ne bucurăm că i-am avut alături pe cei de la Phaser, o mare parte din echipele SmartFit Studio, Starbucks, Atelier Paris, Epic Society, Atelier Mihaela Motişan, Mono Shoes, Gio Studio, Yellow Store Timişoara, Rugby Club Timişoara şi Teatrul German de Stat din Timişoara, la fel de tare cum ne bucurăm de suportul tuturor celor implicaţi. Filmările au avut loc în 3 zile, într-un ritm destul de alert şi am încercat pe cât posibil să surprindem fiecare persoană într-un mod cât mai spontan, chiar dacă a trebuit să fugim la propriu dintr-un loc în altul. În plus, anul acesta am vrut să facem un schimb de roluri. Să nu mai colindăm noi prietenii ci ei toţi la un loc să ne colinde pe noi şi implicit pe toţi cei care vor vedea clipul.” Daniela Nedovescu, PR & Creative Superhero @ Mots.
“Ideea clipului a pornit de fapt de la lipsa unei idei pentru o felicitare de sărbători. Aşa că în 3 zile ne-am adunat forţele şi am reuşit să ajungem la toţi aceşti oameni care au fost foarte deschişi şi ne-au colindat ca la carte.” Octavian Moţ, Partner & Lead Creative @ Mots.”
Clipul “Jingle Bells with 60 friends” poate fi văzut aici: http://www.youtube.com/watch?v=kFRt0ifrn6w

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus