Cezar Preda: frauda de proportii la referendum

”Se pregăteşte o fraudă de proporţii şi am să fiu foarte precis. Deşi am cerut instalarea de camere de supraveghere în toate secţiile de votare premierul Ponta nici măcar nu îşi aducea aminte dacă acest lucru a mai fost vreodată în ciclurile electorale ale României, uitând, aşa cum ne-a obişnuit, de faptul că în 2009 era şeful de campanie al prezidenţiabilului Mircea Geoană şi a solicitat acest lucru ministerelor şi ministerele s-au conformat şi s-au instalat aceste camere. Dar l-a apucat amnezia”, a declarat Cezar Preda, luni, într-o conferinţă de presă.

În opinia sa, nu ar necesita o cheltuială în plus instalarea de camere la secţiile de votare, întrucât se pot folosi cele de la Bacalaureat.
„Nu este nicio cheltuială suplimentară. Sunt, deja, alocate 100 de milioane de lei. Nu sunt cheltuieli care, efectiv, nu se pot face”, a afirmat prim-vicepreşedintele PDL.

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda consideră că refuzul actualei guvernări la solicitările PDL privind instalarea de camere de supraveghere la secţiile de votare şi implementarea softului de verificare a votului multiplu demonstrează că se pregăteşte o ”fraudă de proporţii” la referendumul din 29 iulie.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.