Te afli aici: Acasa » National » Cleo T. straluceste la Timisoara in 27 martie

Cleo T. straluceste la Timisoara in 27 martie

Artista pariziană Cleo T. vine în 27 martie la Timișoara, cu un spectacol al simțurilor, care ne va gâdila urechile și ne va încânta privirea! Un spectacol interactiv care îmbină muzica electroacustică și arta digitală.

Cel de-al doilea album al lui Cleo T. depășește frontierele muzicii. Le respinge. Este o lucrare de sinestezie multidisciplinară care combină producțiile analogice și artele digitale în aceeași măsură ca pictura și arta video. O muzică a lumii (world music) în cel mai pur sens al cuvântului.

Experiența la prezent. Un „work in progress” în continuă mișcare. Chestionând tipologia tradițională a concertului, spectacolul continuă experiența imersivă și senzorială prin care publicul se găsește în centrul proiecțiilor generate în timp real, grație unui dispozitiv de captori infraroșii. Electronică și acustică, muzică și cuvinte vorbite, teatru și poezie, iată tot atâtea medium-uri de interacțiune întinse către invizibil, care călăuzesc spectatorul în acest parcurs introspectiv pe calea emoției și spiritualității. SHINE invocă capacitatea fiecăruia de a investi clipa, în multiplicitatea de percepții și posibilități. Spectacolul SHINE, recreeat de fiecare data „in situ” încearcă să asocieze o abordare conceptuală a artei cu instantaneitatea muzicii pop.

Concert Cleo T.: luni, 27 martie, ora 21, în clubul Daos (Splaiul Nicolae Titulescu, nr. 5). Intrarea este liberă.

Acest spectacol încheie seria de evenimente organizate de Institutul Francez din Timisoara cu ocazia LUNII FRANCOFONIEI.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus