Cluj: Grav accident de circulaţie pe DN1

Cinci persoane au murit iar alte trei au fost rănite în urma accidentului rutier care a avut loc pe DN1 E81, în satul Stejeriş, comuna Moldoveneşti, între Turda şi Alba Iulia. Accidentul a avut loc duminică şi este unul dintre cele mai grave din ultimii ani, din judeţul Cluj.
Din primele informaţii, reiese că accidentul a fost provocat de şoferul unui autoturism marca Renault, care a depăşit neregulamentar, într-o curbă fără vizibilitate, a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar. O mamă cu două fete, aflate în autoturismul Dacia Logan, au fost rănite grav. Pasagerii autoturismului Renault şi şoferul Daciei Logan şi-au pierdut viaţa.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent Andrei Biriş, a declarat duminică  după-amiază că persoanele rănite au fost preluate de echipaje SMURD şi de Serviciul de Ambulanţă Turda, fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din Turda.
În urma accidentului, ciculaţia a fost blocată aproximativ 45 de minute pe ambele sensuri fiind reluată apoi alternativ pe o singură bandă.

Cerasela Dinescu

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.