Te afli aici: Acasa » National » Comunicat Clubul Rotary

Comunicat Clubul Rotary

Clubul Rotary Timișoara, alături de celelalte cluburi de servicii, aflate în slujba comunității (Rotary și Lions), vă invită la dezbaterea publică cu tema: ”TIMIȘOARA, ÎNTRE REALITĂȚI ȘI CAPITALĂ CULTURALĂ EUROPEANĂ”.

Dezbaterea va  avea loc joi, 6 aprilie, 2017, ora 12, în Sala Multifuncțională a CJT.

Bucuria dobândirii titlului de ”Capitală Culturală Europeană” ne obligă la implicare  profundă în temele vii ale Timișoarei, desigur, respectând  aria de responsabilitate a administrației publice locale, și susținând asociația ATCC2021, astfel încât să producem, împreună cu toți cetățenii orașului nostru, o stare de emulație.

Dezbaterea se va focaliza pe axa temelor Timișoarei, referitoare la civism, gradul de poluare (chimic și fonic), curățenia, transportul public, taximetria,  respectarea normelor de comportament urban, estetica orașului,  toate făcând parte, în viziunea noastră, din pregătirea orașului pentru anul 2021.

La întâlnire vor fi invitați reprezentanții Primăriei Timișoara, ai CJT, RETIM, RATT, Poliția Locală, Garda de Mediu, Agenția de Mediu, Ordinul Arhitecților,  reprezentanții CLT, ai CJT, Inspectoratul Școlar Județean Timiș,  Poliția Timișoara, reprezentanți ai mai multor ONG-uri, reprezentanții în Parlamentul României și Parlamentul European, mass – media.

Moderator: Lia Lucia Epure

În speranța că tema propusă este de interes pentru activitatea pe care o depuneți, vă așteptăm, urmând ca, după dezbatere, să facem publice concluziile  comune și atitudinea ce va fi descrisă  în finalul întâlnirii.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus