Te afli aici: Acasa » National » Concert Mystique, The Language of Music, ediția a-IV-a, Timișoara

Concert Mystique, The Language of Music, ediția a-IV-a, Timișoara

Concertul Mystique se desfășoară sub atmosfera mistică a cvintetului cu pian compus de Ernest Bloch, una dintre capodoperele acestui compozitor, lucrare interpretată foarte rar. Mystique este deschis de o selecție realizată de pianistul Cedric Pescia din preludiile compuse de Claude Debussy, compoziții impresioniste care creează o atmosferă poetică și feerică. Manuel Hofer va interpreta lucrarea Concertstuck pentru violă și pian a marelui compozitor român George Enescu, scrisă în 1906, pe când compozitorul avea doar 24 ani iar Serenada compusă de Zoltan Kodaly pentru două viori și violă va reprezenta un contrast interesant în programul mistic al concertului.

Filarmonica Banatul, Timisoara

Program:
Claude Debussy: Preludii
George Enescu: Concertstück pentru violă și pian
Zoltán Kodály: Serenadă pentru două viori și violă, op. 12, p.III
Ernest Bloch: Cvintetul cu pian nr. 1


Artiști: Nurit Stark – vioară (Israel) Cedric Pescia – pian (Elveția) Stephan Forck – violoncel (Germania), Vlad Popescu – vioară (Germania), Manuel Hofer – violă (Germania).

 

Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus