Te afli aici: Acasa » National » Concert Smiley la Timișoara

Concert Smiley la Timișoara

Ai #liberlaemoții, ai liber să simți tot ce vrei tu să simți, să fii ce vrei să fii, în fața scenei sau pe ultimul loc din sală. Muzica se simte!

 

Marți, 19 noiembrie 2019, de la ora 19:30, la Sala Sporturilor ”Constantin Jude” din Timișoara, Smiley vă așteaptă la un spectacol grandios, unic în România, în cadrul celui mai mare turneu: @Smiley_Omul.

Pregătiți-vă pentru un show care vă va capta simțurile, care vă va face să dansați, să strigați, să visați, să vă simțiți liberi de orice constrângere. Emoțiile, poveștile, momentele vor fi așa cum n-au mai fost.

Luminile, proiecțiile, întregul set, sunt pregătite special pentru a vă oferi o experiență dincolo de muzică.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Uman, și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, sunt puse la dispoziție 10 bilete, iar pentru mai multe detalii trimiteți solicitarea pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus