Controale pe mijloacele de transport in comun

În săptămâna 11.06 – 17.06.2018, activitatea de control s-a desfășurat pe toate liniile de transport în comun și a avut drept scop verificarea titlurilor de călătorie. Pe lângă aceasta, agenții noștri au avut în vedere și gradul de curățenie din vehicule, funcționarea instalațiilor de climatizare și starea validatoarelor, precum și urmărirea gradului de încărcare a mijloacelor de transport în comun.

În data de 14.06.2018, la solicitarea Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Timiș, controlorii noștri împreună cu subofițerii din aceastră structură au continuat  activitatea de control a mijloacelor de transport în comun. Acțiunea a avut, ca de fiecare dată, un dublu rol, acela de prevenire materializată prin îndrumarea călătorilor în a avea grijă de bunurile personale pentru a nu cădea victime hoților de buzunare, precum și identificarea persoanelor cunoscute ca desfășurând o activitate infracțională. Aceste acțiuni au devenit o obișnuință în mijloacele de transport, iar în viitor se are în vedere extinderea pe toate liniile și vehiculele STPT aflate pe rutele urbane.

În această săptămână, 18.06. – 24.06.2018, au continuat și intensificat activitatea de control al titlurilor de călătorie pe toate mijloacele de transport în comun, respectiv activitatea de prevenire și combatere a furturilor. Activitatea se va desfășura cu precădere pe liniile centrale, dar se va avea în vedere și liniile de transport ce deservesc cartierele Timișoarei.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.