Te afli aici: Acasa » National » Corneliu Iacobov si Toader Gaurean, condamnati la sapte si respectiv, sase ani inchisoare in dosarul RAFO

Corneliu Iacobov si Toader Gaurean, condamnati la sapte si respectiv, sase ani inchisoare in dosarul RAFO

Corneliu Iacobov si Toader Gaurean, condamnati la sapte si respectiv, sase ani inchisoare in dosarul RAFO

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis joi condamnarea la şapte ani de închisoare cu executare a omului de afaceri Corneliu Iacobov şi la şase ani de detenţie a lui Toader Găurean, în dosarul RAFO Oneşti.

Decizia este definitivă. Magistraţii ÎCCJ au respins recursurile formulate în acest dosar şi au menţinut decizia Curţii de Apel Bucureşti, inclusiv condamnarea la şapte ani de închisoare a lui Marin Marin. CAB a decis, pe 18 noiembrie 2010, condamnarea la şapte ani de închisoare cu executare a omului de afaceri Corneliu Iacobov şi la şase ani de detenţie a lui Toader Găurean, în dosarul RAFO Oneşti.

Judecătorii CAB au mai hotărât condamnarea lui Marin Marin la şapte ani de închisoare cu executare, pentru abuz în serviciu şi achitarea inculpatei Liliana Luchian. Ceilalţi inculpaţi au fost şi ei achitaţi în dosarul RAFO. În plus, Corneliu Iacobov, Toader Găurean şi Marin Marin au fost obligaţi de judecători la plata sumei de 18.455.220 lei către RAFO şi a câte 7.000 de lei cheltuieli de judecată.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus