Crăciun ca-n Banat, Ansamblul Banatul, spectacol în Parcul Crăciunului

 

Crăciun ca-n Banat, duminică seara,  la Muzeul Satului! Ansamblul Profesionist Banatul și invitații săi,  Bogdan Toma și Colindătorii din Țara Pădurenilor, Ramona și Georgiana Vița, Nicu Novac, Felicia Stoian, Maria Coman, continuă luna bucuriei împărtășite  în Parcul Crăciunului la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, cu un nou spectacol  în  19 decembrie 2021, de la ora 18:15.

Vor restaura  atmosfera sărbătorilor de altădată momente coregrafice precum  ”Zvoanele” sau ”Fată bănățană”,  în coregrafia maeștrilor Brândușa și Nicolae Stănescu. ”Hai ficiori cu dubili” sau ”Pleacă Lina la fântână” sunt câteva din colindele care aduc în suflete vechi povești de  Crăciunului și vor colora atmosfera din incinta Muzeului Satului Bănățean.  Acompaniamentul este asigurat de orchestra Asnamblului Profesionist Banatul, dirijor Sebastian Roșca. Prezintă Felicia Stoian.

Începând cu ora 15, vor urca pe scena Muzeului Satului Bănățean colindători timișeni din Giarmata, Chevereș, Nițchidorf și Ansamblul Junii Timișului.

Accesul la eveniment este permis în baza certificatului verde sau al unui test negativ RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusului SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, conform HG 1242/08.12.2021.

Programul detaliat al Parcului Crăciunului poate fi consultat aici:

http://www.parculcraciunului.ro/

Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Timiș

Related posts