Te afli aici: Acasa » National » Csaba Toth, noul director general pentru Fornetti Romania

Csaba Toth, noul director general pentru Fornetti Romania

La o lună de la decesul fostului director general, domnul dr. Panczel Zoltan, compania de produse de patiserie anunţă numirea unui nou manager.

Începând cu data de 01 martie 2013, postul de director general al companiei Fornetti România este ocupat de domnul Csaba Toth. Domnia sa, în spiritul principiilor îmbrăţişate şi până acum de societate, va continua proiectele începute şi va menţine aceaşi relaţie bazată pe respect şi înţelegere cu toţi partenerii Fornetti.

Principala preocupare a societăţii va fi în continuare oferirea unor produse de înaltă calitate, la preţuri mici, precum şi îmbunătăţirea gamei de produse în concordanţă cu cererea existentă.

Experienţa profesională a domnului Csaba Toth a determinat bordul de conducere să îi acorde încrederea necesară de a prelua această funcţie. Domnul Toth a fost alături de Fornetti România încă de la intrarea societăţii în insolvenţă şi a fost un sprijin pe toată perioada reorganizării.

Noul director general, domnul Csaba Toth are 34 de ani, este absolvent al Facultăţii de Drept şi al unor cursuri postuniversitare în management. Domnia sa are o vastă experienţă în mai multe domenii, de la implicarea în diverse Organizaţii Non Profit, sistemul public şi până la aceea de consultant în management şi proceduri de reorganizare.

Tinereţea domniei sale a fost un factor important în numirea sa ca director general. Dinamismul şi puterea de muncă specifice vârstei, coroborat cu experinţa acumulată în management şi nu în ultimul rând cunoştinţele dobândite în ceea ce priveşte sistemul Fornetti, au fost hotărâtoare în alegerea făcută.

În scurt timp, domnul Csaba Toth va numi şi restul echipei de management care îi va sta alături la conducerea companiei, echipă care va avea menirea de aduce la bun sfârşit planul de reorganizare al companiei.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus