Te afli aici: Acasa » National » Cum a fost anul acesta la cel mai mare targ de universitati RIUF Timisoara

Cum a fost anul acesta la cel mai mare targ de universitati RIUF Timisoara

Târgul de universități RIUF, aflat la cea de-a XV-a ediție, a revenit în Timișoara în data de 7 octombrie la Hotel Continental, aducând noi oportunități pentru studenții și elevii interesați de studiul în străinătate. RIUF reprezintă cel mai mare eveniment educațional din România și Europa de Est.

Anul acesta RIUF a fost vizitat de peste 2.300 de elevi și studenți, care au dorit să afle mai multe informații despre ce înseamnă a studia în străinătate. Aceștia au avut ocazia de a discuta cu reprezentanții universităților din străinătate și chiar cu studenți români care studiază la aceste universități.

În ceea ce privește diversitatea ofertelor educaționale, putem spune că am avut parte de universități cu renume, printre care menționăm:

– 8 universități din Marea Britanie (Northumbria University Newcastle, University of Hull, University of Greenwich, Anglia Ruskin University, University of Essex, University of Worcester, Coventry University, University of Salford)

– Coventry University – locul 27 în UK, conform The Guardian University Guide 2015

– University of Essex – locul 54 în UK, conform The Guardian University Guide 2015

– Northumbria – locul 58 în UK, conform The Guardian University Guide 2015

– 3 universități din Danemarca (taxe de școlarizare zero) Zealand Institute of Business and Technology; DANIA Danish Academy for Higher Education; IBA – International Business Academy

– 2 universități din Olanda: Hotelschool the Hague, Hospitality Business School; Radbound University, Nijmegen

– 3 universități din România: Universitatea de Vest Timișoara; Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”; Universitatea Româno-Americană

– 1 universitate din Ungaria (Central European University)

– 3 universități din Elveția (IMI University Centre Switzerland, BHMS Business & Hotel Management School, Hotel and Tourism Management Institute Switzerland)

Încă un an în care tinerii și-au manifestat interesul pentru studiul în străinătate, încă un an în care mii de tineri își planifică viitorul alături de RIUF!

RIUF este cel mai mare eveniment educațional din România și are o experiență de 10 ani și 14 ediții. De-a lungul timpului, târgul a adunat peste 150 de expozanți din 20 de țări, iar anual sunt prezenți peste 15.000 de vizitatori. RIUF aduce în fața tinerilor cea mai mare ofertă de studii în străinătate, dar și oportunitatea de a beneficia de consultanță educațională gratuită în cadrul târgului.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus