Te afli aici: Acasa » National » Cupa MIRTYS DANCE, Editia a III a 

Cupa MIRTYS DANCE, Editia a III a 

Concurs national de dans sportiv, Sala Polivalenta, Dumbravita, Timis, sambata, 19 octombrie 2019
Anul acesta readucem in cadrul <Concursului National de dans sportiv> cele mai performante cupluri de dansatori sportivi din tara, sambata, 19 octombrie la Sala Polivalenta din Dumbravita.
Evenimentul este la cea de-a treia editie si este organizat de clubul de dans timisorean “MirtysDance” in colaborare cu Federatia Romana de Dans Sportiv, Consiliul Judetean Timis, Directia pentru Tineret si Sport Timis si Primaria Dumbravita.
Competitia se adreseaza fetelor solo, sportivilor din categoriile: debutanti, precompetitional, open, precum si concursurilor pe clase valorice. Dansatorii inscrisi vor concura pe categoriile de varsta: 6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-34 de ani la cele doua sectiuni standard si latino-americane.
Concursul National de dans sportiv de anul acesta va fi jurizat de peste 30 de arbitri nationali reunind cei mai titrati arbitri din tara.
Veti avea ocazia sa vedeti o competitie la nivel national, multi dintre participanti fiind sportivi de talie nationala si internationala cu rezultate remarcabile si in alte concursuri de profil. Frumusetea acestui sport, magia dansului, eleganta costumelor, emotiile concurentilor  va vor incanta cu siguranta.
Cele doua sectiuni ale dansului sportiv sunt: sectiunea standard cu vals lent, tango, vals vienez, slow fox si quick step si sectiunea latino cu samba, cha-cha, rumba, paso doble si jive.
Asa cum promiteam inca de la prima editie, ne bucuram sa aducem la Timisoara acest concurs si sa pastram aceasta traditie.
MIRTYS DANCE este o scoala de dans pentru copii din Timisoara cu o experienta de peste 12 ani, condusa cu pasiune pentru muzica si dans de Mirtys Staici si Decius Mirea, dansatori profesionisti, sportivi de performanta care la randul lor au o experienta de peste 17 ani si rezultate importante castigate in competitii nationale si internationale. Mai multe detalii despre noi gasiti pe www.mirtysdance.ro
Programul concursului:
Sambata, 19 octombrie ora: 9.30
Gala incepand cu ora: 19.00

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus