Te afli aici: Acasa » National » Curs pentru manageri de proiect oferit de CCIAT

Curs pentru manageri de proiect oferit de CCIAT


Pornind de la experiența îndelungată în coordonarea și implementarea de proiecte finanțate, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională propune o nouă abordare a acestui domeniu în cadrul cursului MANAGER DE PROIECT (COR 242101), ce se va desfășura în perioada 8 – 19 februarie 2016, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

Cursul este autorizat de  Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Cursul se adresează tuturor celor care doresc să acumuleze cunoștințe și abilități în domeniul managementului de proiect.

Este acoperită întreaga tematică necesară pentru ocuparea unui post de manager de proiect, indiferent de tipul proiectului sau de locul de muncă al persoanei nominalizate să îndeplinească această funcție: Management organizațional vs. management de proiect; Definirea, planificarea și implementarea proiectului; Surse și instrumente de finanțare / cadrul legislativ și instituțional al Instrumentelor Structurale în Uniunea Europeana și România.

Formarea se va axa pe conceperea şi implementarea proiectelor finanțate atât din domeniul public cât și din cel privat.

Vor fi tratate modalitățile de redactare a unui proiect şi tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor.

În acest sens, CCIAT asigură asistență în vederea pregătirii proiectului final de absolvire.

IMPORTANT

Certificatul de absolvire pentru ocupația „Manager de proiect” reprezintă o condiție esențială pentru oricine dorește să deruleze proiecte cu finanțare europeană.!!!

Informații suplimentare și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd.Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 104, tel. 0372185273

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus