Te afli aici: Acasa » National » Economia sociala – oportunitate si sprijin pentru persoanele defavorizate

Economia sociala – oportunitate si sprijin pentru persoanele defavorizate

Structura de economie socială ULEI DE SĂCĂLAZ SRL, cu sediul în Mun. Timișoara, jud. Timiș, înființată în cadrul proiectului “Economia socială – oportunitate și sprijin pentru persoanele defavorizate”, POSDRU/173/6.1/S/149006, Axa prioritară: 6 ”Promovarea incluziunii sociale”,  Domeniul major de intervenție: 6.1 “Dezvoltarea economiei sociale”, având ca obiect de activitate – fabricarea uleiurilor și grăsimilor, cod caen 1041.

Proiectul vizează înființarea unei fabrici de producere a uleiului, prin presare la rece –  în localitatea Săcălaz, jud. Timiș, având un număr de cinci angajați.

Demararea acestei afaceri raspunde necesitații de a găsi o alternativă pentru dezvoltarea unor afaceri noi în comunitate și presupune realizarea unui produs care să conducă la obținerea de profit ce poate susține durabil societatea. Planul de dezvoltare al societații vizează creșterea în timp a capacitații de producție, prin obținerea unui preț cât mai mic al produsului finit.

Structura de economie socială ULEI DE SĂCĂLAZ SRL urmărește ca produsele sale să fie accesibile tuturor categoriilor de consumatori.

Structura de economie socială ULEI DE SĂCĂLAZ SRL va fi promovată printr-un spot TV, difuzat la posturile locale/regionale, care va contribui, de asemenea, la promovarea conceptului de economie socială în rândul publicului țintă, va oferi exemple concrete comunitaților din care provin persoanele angajate, încurajând inițiative similare.

Proiectul promovează incluziunea socială, combate discriminarea, prin măsuri active și preventive de ocupare a forței de muncă destinate persoanelor dezavantajate, cu un nivel redus de calificare sau fară calificare.

Structura de economie sociala ULEI DE SACALAZ SRL organizează conferinţa de deschidere  în data de 29.10.2015, ora 11.00, în Com. Săcălaz. Jud. Timiș şi invită să participe la eveniment persoanele interesate, colaboratori, reprezentanţi ai instituţiilor locale şi de stat, ai societăţii civile şi reprezentanţi ai mass-mediei locale.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus