Te afli aici: Acasa » National » Emil Boc: Colegiul Director National a decis sa propuna CNC organizarea unei Conventii Nationale extraordinare

Emil Boc: Colegiul Director National a decis sa propuna CNC organizarea unei Conventii Nationale extraordinare

Emil Boc: Colegiul Director National a decis sa propuna CNC organizarea unei Conventii Nationale extraordinare

PDL a decis duminică, în cadrul Colegiul Director Naţional al partidului, convocarea Consiliului Naţional de Coordonare (CNC) şi să propună CNC organizarea unei Convenţii Naţionale extraordinare a partidului pentru data de 30 iunie, a declarat preşedintele PDL Emil Boc într-o conferinţă de presă la finalul CDN.

Am hotărât convocarea Consiliului Naţional de Coordonare pentru marţi, 19 iunie, la ora 11,00, la Palatul Parlamentului. Am hotărât să propunem CNC organizarea Convenţiei Naţionale extraordinare a Partidului Democrat Liberal pentru 30 iunie 2012, Convenţie Naţională Extraordinară care să aleagă preşedintele PDL şi celelalte persoane care vor compune conducerea PDL. Numărul de delegaţi pe care-l vom propune marţi să se aprobe va fi de 1450. Astăzi s-a aprobat derogarea de vechime pentru cei care doresc să candideze la funcţiile de conducere în PDL, inclusiv pentru funcţia de preşedinte. Exact cum a fost la Convenţia PDL din mai 2011, când s-a acceptat, şi atunci, să nu existe o barieră de vechime în partid pentru a putea candida la funcţiile de conducere în PDL. În esenţă acestea au fost deciziile care s-au adoptat în cadrul Colegiului Director Naţional al PDL, a precizat preşedintele demisionar al PDL Emil Boc.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus