Te afli aici: Acasa » National » Eveniment caritabil de strangere de fonduri la Jimbolia

Eveniment caritabil de strangere de fonduri la Jimbolia

Primăria Orașului Jimbolia vine în sprijinul celor care sunt alături de Timeea – Ioana Bican , de cinci ani, în lupta crâncenă cu leucemia și organizează în data de 31 mai 2015 un eveniment caritabil de strângere de fonduri.

Evenimentul se va desfășura în centrul orașului, lângă statuia Sfântului Florian, duminică, în data de 31 mai 2015, la ora 18,00.

În cadrul acestui eveniment va avea loc un program artistic susținut de: Formația de dansuri populare a orașului Jimbolia, de către Silviu Stoian – Zumba Fitness, vor cânta Feri și Florin și Viorel Docea.

Timeea – Ioana Bican a fost diagnosticată cu o boală foarte gravă: leucemie. Părinții s-au mutat în Italia, unde fetița primește un tratament care se poate întinde pe o perioadă de aproximativ doi ani. Aceștia au renunțat la slujbele din România pentru a fi amândoi lângă Timeea – Ioana. De serviciu, în acest stadiu, încă nu se poate vorbi.

Evenimentul organizat la Jimbolia are ca scop facilitarea procesului de donații către această familie care a renunțat la tot pentru a salva viața fetiței.

Donații se pot face în urnele transparente de la fața locului sau în conturile:

RO31RNCB0318077484650001 TERHES ATENA, Jimbolia, Banca BCR (ESTE IMPORTANT să treceți la descrierea tranzacției “donație”)

sau Titular cont BICAN ILIE (tatăl Timeei) CONT LEI – RO03 BTRL 0360 1201 A710 98XX CONT EURO – RO89 BTRL EURC RT00 A710 9801 Cod Swift: BTRLRO22 Cod BIC: BTRL

Conturile sunt deschise la Banca Transilvania

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus