Te afli aici: Acasa » National » Eveniment Malpraxis – Colegiul Pacientilor sucursala Timisoara si Corpul Mediatorilor Timisoara

Eveniment Malpraxis – Colegiul Pacientilor sucursala Timisoara si Corpul Mediatorilor Timisoara

Conferinta “MEDIEREA POLITA DE ASIGURARE A MEDICULUI SI A PACIENTULUI” realizata de catre Colegiul Pacientilor sucursala Timis si Corpul Profesional al Mediatorilor din Timisoara, va avea loc astazi, 15 decembrie 2017 la sala Revolutiei din cadrul Consiliului Judetean Timis de la ora 13.00.

Ea  are drept scop cooptarea la aceeasi masa a tuturor partilor implicate intr-un conflict din domeniul medical: medici, pacienti, societati de asigurare, reprezentanti ai pacientilor, avocati si mediatori.

Se va pune in discutie modul in care acest tip de conflicte se pot rezolva printr-o metoda amiabila intr-o maniera care sa nu implice escaladarea conflictului in fata instantei de judecata si care sa aiba o solutie tip castig-castig. Ca noutate putem aminti incheierea Protocolului de colaborare semnat intre Consiliul de Mediere si  Asociatia Colegiului Pacientilor in urma caruia persoanele interesate pot solicita solutionarea disputelor prin procedura medierii.

Acest eveniment a fost posibil cu sprijinul spitalului privat Premiere, clinicilor Medici’s si Consiliului Judetean Timis.

Va asteptam sa dezbatem problemele existente in domeniul medical, care pot fi rezolvate prin introducerea medierii ca parte integranta a procesului de ingrijire a pacientului.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus