Te afli aici: Acasa » National » Expoziția ,,Pomotor al Turismului în Vestul României”, ediția a V-a, anul școlar 2017-2018, Palatul Copiilor Timișoara

Expoziția ,,Pomotor al Turismului în Vestul României”, ediția a V-a, anul școlar 2017-2018, Palatul Copiilor Timișoara

Concursul Național ,,Promotor al Turismului în Vestul României” din cadrul proiectului educațional național cu același titlu, coordonator proiect prof. dr. biolog Babă Liliana, Palatul Copiilor Timișoara  s-a încheiat.

Evaluarea lucrărilor înscrise în concurs s-a realizat în ultima săptămână a lunii iunie, 2018, de către cadre didactice din județele Timiș, Mureș, Gorj, reprezentanți ai instituțiilor specializate în protecția mediului și specialiști în diverse domenii. Atelierele de lucru propuse în cadrul concursului au facilitat realizarea unui real schimb de experiență, reunind participanți din peste 20 de județe din țară și adunând virtual peste 400 de elevi și 50 de cadre didactice.

Finalul concursului a fost marcat de organizarea unei expoziții cu lucrările înscrise în concurs. Au fost acordate premii. Schimbul de experiență realizat în cadrul proiectului  național ,,Promotor al Turismului în Vestul României” aflat în derulare de cinci ani are impact direct asupra deschiderii școlii către comunitate, implicarea tinerilor în activitățile comunității, un parteneriat permanent între adulți și tineri. Am speranța că acest schimb de experiență va aduce folos, atât în viața  tinerilor, cât și a adulților participanți, iar adulții, cu siguranță vor fi mai deschiși la dorințele și nevoile tinerilor.

Prof. dr. biolog Liliana Babă

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus