EY Romania deschide campania de recrutare

Obiectivul: Selectarea a 95 de absolvenţi care se vor alătura companiei

 

EY România a deschis campania de recrutare de juniori, prin care va angaja aproape 100 de tineri absolvenţi din întreaga ţară. Procesul se va desfăşura pe parcursul a trei luni, timp în care absolvenţii din 2015 şi cei care au absolvit în ultimii doi ani pot aplica online, la link-ul: http://www.ey.com/RO/en/Home.

Candidaţii interesaţi de o poziţie entry-level în companie vor interacţiona direct cu specialiştii EY şi cu echipa de recrutare în cadrul a peste 20 de evenimente în sediul EY, în universităţi şi târguri de job-uri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Chişinău. Procesul de selecţie va include: pre-selecție a CV-ului, video-recruitment, testări socio-metrice şi, un element de noutate care cu siguranță îi va incita pe candidații dornici de auto-depășire: EY Mega Days – o competiţie dedicată candidaţilor care participă în campania de recrutare din această primăvară. În cadrul procesului de selecție, candidații vor putea cunoaște îndeaproape compania EY România, iar echipa EY va putea evalua atât aspecte care țin de abilităţile verbale, numerice, de limbă engleză ale candidaților, precum şi cele de inter-relaționare specifice activităților individuale şi de echipă ce vor urma pentru finaliști.

Cei 95 de juniori care vor fi selectaţi în această primăvară îşi vor începe activitatea în septembrie 2015, când se vor alătura celor 600 angajaţi care fac parte din echipa EY, în 5 birouri din ţară şi din Republica Moldova.

Cei mai mulţi dintre tinerii care aplică pentru un job la EY îşi motivează alegerea prin posibilitatea de a-şi desfăşura activitatea în echipe multidisciplinare, având acces la resurse globale şi la cele mai bune practici în domeniu. De asemenea, tinerii valorizează posibilitatea de a participa în programe internaţionale de certificare ACCA, ACA, CFA ș.a., pe care EY le oferă noilor angajaţi. Nu în ultimul rând, mediul de lucru flexibil şi posibilitatea de expresie personală prin implicarea în multitudinea de activităţi extra-profesionale atrag din ce în ce mai mulți candidați din generația Y către companie.

Astfel, EY investeşte anual 3.000 de Euro în medie pentru formarea fiecărui angajat. Deoarece investiția EY nu este legată de timpul petrecut în companie, ci de contribuția la construirea unei lumi care funcționează mai bine, inclusiv prin educație, EY nu solicită angajaților nicio formă de compensare a investiției în training. Prin urmare, pe lângă expunerea la clienții şi activitățile specifice, candidații care reușesc să acceadă la o poziție în EY vor câștiga atât expertiza, cât şi abilități esențiale pentru cariera lor oriunde în business.

Andreea Mihnea, Director Resurse Umane, EY România, declară:

Provocarea mea pentru voi este exact ce ne diferențiază net ca şi angajator de tineri talentaţi: o firmă de servicii profesionale cu adevărat globală, un loc în care nu reușești decât dacă nu iți dorești şi o cultură organizațională axată pe dezvoltarea fiecărui angajat. EY România îşi asumă rolul de formator al unei generații cu potențial, exact prin modul în care îşi încurajează angajații de la toate nivelurile ierarhice să acționeze: cu responsabilitate şi apreciere a manifestării unice a fiecărui individ care poate aduce valoare societăţii. Echipele în care lucrăm sunt animate de valori solide, pe care vă invit să le trăiți alături de noi: integritate, curajul de a acționa, spirit de echipă, energie şi entuziasm. Cu toate că EY oferă multe oportunităţi, diferențiatorul va fi întotdeauna individul care intră în organizație, el fiind cel care va putea transforma oportunitatea în realitate, posibilitatea în succes. Cel mai bun îndemn din partea mea pentru începutul unei cariere este acela de a ști ce te diferențiază, de a te auto-depăși continuu şi de a căuta în permanenţă să faci ce se poate concentrându-te mai puțin pe ce nu poți influenţa.”

Anul trecut, peste 81 de noi angajați au început activitatea în EY de pe băncile universităţilor și 35 de interni au fost recrutați pe parcursul anului.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.