Te afli aici: Acasa » National » Familia lui Baloc Stefan, decedat in accidentul produs de Huidu, este revoltata de sentinta data de magistrati

Familia lui Baloc Stefan, decedat in accidentul produs de Huidu, este revoltata de sentinta data de magistrati

Familia lui Baloc Stefan, decedat in accidentul produs de Huidu, este revoltata de sentinta data de magistrati

Şerban Huidu a fost condamnat vineri, la doi ani şi şase luni cu suspendare de magistraţii Judecătoriei Braşov după accidentul produs în 16 octombrie 2011 soldat cu trei morţi. Sentinţa Judecătoriei Braşov nu este definitivă, ea putând fi atacată în termen de 10 zile de la comunicare.

La această sentinţă se adaugă alţi doi ani de încercare, iar dacă în această perioadă, de patru ani şi şase luni, Şerban Huidu va săvârşi o altă infracţiune cu intenţie, sentinţa dată vineri poate fi revocată, iar pedeapsa dată de 2 ani şi şase luni va fi executată. La aflarea sentinţei, atât soţia lui Ştefan Baloc, decedat în accident, cât şi băiatul acestuia s-au arătat revoltaţi de hotărârea luată de judecători.

De fapt nu i s-a dat nicio pedeapsă. Pedeapsa de doi ani şi şase luni cu suspendare nu este pedeapsă. Tatăl meu a murit din cauză că domnul Huidu a condus cu viteză mare, dacă era o viteză mai mică nu mureau trei oameni.Consider că nu i s-a făcut dreptate tatălui meu. Cer ca pedeapsa să fie cu închisoare şi de aceea vom face recurs, a spus Adrian Baloc.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus