Te afli aici: Acasa » National » Federatia Romana de Dans Sportiv – “DANCE ALL STARS “Campionatul National pe Sectiuni

Federatia Romana de Dans Sportiv – “DANCE ALL STARS “Campionatul National pe Sectiuni

Cei mai buni dansatori sportivi din Romania se intalnesc in acest weekend (4, 5 si 6 martie) in Sala Polivalenta din capitala la primul mare examen intern din anul 2016, “DANCE ALL STARS “ Campionatul National pe Sectiuni, in organizare Clubului de Dans Sportiv „Contesina” Bucuresti, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv si cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului.

Intre sesiunile de concurs, pe langa galele sportivilor, spectatorii prezenti la acest eveniment se vor bucura si de concerte live sustinute de Andreea Balan si Corina, doua dintre vedetele din Romania mari iubitoare de dans sportiv.

In cadrul acestui eveniment, cei prezenti vor putea achizitiona volumul „Un dans, o clipa, un vis si alte povestiri” semnat de Dan Viorel Nastase, lucrare ce va fi lansata sambata, 5 martie, la ora 11.00, chiar la Sala Polivalenta.

La editia 2016 a Campionatului National pe Sectiuni sunt si doua noutati din ringul de dans: este pentru prima data cand se organizeaza sectiunea Seniori II Standard si sectiunea Profesionisti Latino categorie de varsta 19-34 de ani, ceea ce va duce la cresterea nivelului de spectacol de la acest eveniment.
Mai multe detalii gasiti pe : http://danceallstars.ro/campionatul/

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus